Επίσκεψη της Άννας Ευθυμίου στον υπό Κατασκευή Σταθμό Φόρτισης των Ηλεκτρικών Λεωφορείων του ΟΑΣΘ - Νέα Εποχή στις Αστικές Συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Η Άννα Ευθυμίου, βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του διαρκούς και έντονου ενδιαφέροντός της για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στον υπό κατασκευή σταθμό φόρτισης των 110 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων, καθώς και στο Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στην Σταυρούπολη.


«Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να μπει σε μία νέα εποχή όσον αφορά τις αστικές συγκοινωνίες. Με την προσθήκη των 110 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων στον υπάρχοντα στόλο του ΟΑΣΘ γίνεται ένα ουσιαστικό βήμα προς την κατεύθυνση των βιώσιμων αστικών μεταφορών. Πρόκειται για ένα έργο με μεγάλο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, που δίνει, παράλληλα, μία «σοβαρή ανάσα» στη μετακίνηση των Θεσσαλονικέων, η οποία έχει επιβαρυνθεί ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες και λόγω των εργασιών κατασκευής του απαραίτητου για την πόλη έργου του Fly Over», δήλωσε η βουλευτής.


Η κ. Ευθυμίου, η οποία ασχολείται ως βουλευτής ενδελεχώς με τα ζητήματα του ΟΑΣΘ, υπογράμμισε το ιδιαίτερα σύντομο χρόνο εκτέλεσης του σημαντικού αυτού έργου για τη Θεσσαλονίκη, το οποίο και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των τεθειμένων χρονοδιαγραμμάτων. Παράλληλα, συνεχάρη τη Διοίκηση, τα στελέχη και όλους τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ για την καθοριστική συμβολή τους στην ταχεία υλοποίησή του.

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2024 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol