Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία;

Αυτή η Παράταξη ιδρύθηκε για να υπηρετήσει, υπηρέτησε και υπηρετεί την Ελλάδα. Η ιδρυτική διακήρυξή μας παραμένει πάντα επίκαιρη. Πιστεύουμε στην ελεύθερη οικονομία με σταθερά της την κοινωνική ευαισθησία. Σ' αυτή την πορεία των σαράντα χρόνων βάλαμε πάνω από όλα το Εθνικό Συμφέρον. Αυτό κάνουμε και σήμερα.

Η ενασχόληση με την πολιτική

Θέλω να είμαι χρήσιμη στο συνάνθρωπό μου και δεν μπορώ να διανοηθώ τον εαυτό μου να απουσιάζω από τη δρώσα πραγματικότητα. Στη Θεσσαλονίκη μας έζησα τα μαθητικά και τα φοιτητικά μου χρόνια και έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Έχω όρεξη για δουλειά και δημιουργικές ιδέες για μία καλύτερη ζωή στην πόλη μας. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας με ποιοτικές επιλογές, αυξημένη κοινωνική ευθύνη, δουλειά και δημιουργία.

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει το χρόνο της σε άσκοπους καυγάδες και σε μία απλά και μόνο επικοινωνιακή διαχείριση των προβλημάτων. Χρειάζεται μία νέα αναπτυξιακή δυναμική, για να προχωρήσει μπροστά με νέα αυτοπεποίθηση. Αγωνίζομαι για τη Δικαιοσύνη, την οποία υπηρετώ με σεβασμό και πίστη ως λειτουργός της, και για τα προβλήματα της πόλης μας.

Ζω την καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης μας, ακούω τους προβληματισμούς σας και βρίσκουμε μαζί λύσεις:

  • Για τους νέους που χρειάζονται δουλειά
  • Για ποιοτική παιδεία και επαγγελματικό προσανατολισμό που εξασφαλίζει το μέλλον
  • Για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ισότητα των δύο φύλων
  • Για την ασφάλεια των Νέων Τεχνολογιών
  • Για το περιβάλλον που το έχουμε ανάγκη
  • Για μια Θεσσαλονίκη Ανθρώπινη και Ευρωπαϊκή

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2024 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol